Yes jag är seg

Haha ja om jag hade haft mer än 20 läsare skulle jag haft nått att säga förlåt om eftersom jag inte bloggat på massa dagar. Men nu har jag inte det så därför tänker jag inte be om ursäkt :D Haha aja har inte hänt så mycket senaste dagarna förutom att hoppa studsmatta osv.
Imorrn ska vi till grönan igen, eller igen och igen visst jag har bara vart där 1 gång i år men so what. 
Sarah fyllde förresten år igår, grattis i efterskott.

Och jaa ! vi ska utomlands innan skolan börjar så då hinner jag bli brunare trots att jag redan är väldigt brun men iallafall , man vill ju se ut som en pepparkaka i skolan haha:D

Juste och jag kan (ÄNTLIGEN) göra volter... på studsmattan haha men det har vart ett stort problem för mig att våga så jag känner mig VÄLDIGT stolt, hah:P

Hare gött


Hihi

HELLOOO! Jag har skittråkigt och min data cpar sig och stänger av sig direkt jag lyfter på den:S Aja eftersom jag är så gullig så tänkte jag tipsa om lite bloggar (5 st som läser min blogg typ men aja:P) :

Kenzas
Emmas
Ninas
Sarahs
Josses

Ja jag suger på rubriker !

Ja som sagt jag SUGER på rubriker så jag tänker helt enkelt inte anstränga mig för att få till nån bra.
Igår kväll vid halv tio typ drog jag till nina.
Vi hoppa studsmatta tills vi fick reda på att en hund som hette Bönan (HAHAHAHAHAHA) hade rymt, så vi hjälpte till och leta. Den var väldigt snabb , men men vi fick motion och väckte hela grannskapet typ:P Haha gjorde sönder nåns stuprörsränna i mitt springande.
Vi har gäster nu,  

Hare gött

UPDATE:
Träffade yaz o nina.


Känns som om sommarlovet rinner iväg...

Hejhej, ja som sagt rubriken. Känns som sommarlovet snart är slut och jag har absolut inget att göra ! Alla är typ bortresta och jag vill också åka utomlands men allting är ju slutsålt.
Jaja jag vaknade iallafall kvart över 11 idag, åt frukost, gick ut och sola, fick skitfula bikinilinjer, yes låg ute i solen en kvart och man såg fula bikinilinjer.

Kram

Heldag på Skansen

HELLOOO! Igår hände en massa men kan berätta om förrgår först.
Var och handlade med mamma och fick den adidaströjan jag ville ha, gick sen till nina och fixade till igår (1jul).

och igår.. the day !
Jag gick till Nina tidigt på morgonen och från henne åkte vi bil in till stan till skansen, yes ALLSÅNG! 
Ninas pappa fixade så att vi fick stå nästan längst fram i kön hos några killar som satt med en stor skogaholms limpa haha ! Sen när dom öppnade skansen då var det verkligen krig, man sprang in för att få platser. Vi fick väldigt bra platser tycker jag, med snälla tjejer både framför och bakom oss som hjälpte till när alla envisa tanter försökte ta en av våra bänkar:P. Vi träffade Cynthia, Amanda, Johanna, Emma och.. ja nån till tjej, dom första tre hade gått på ninas dans så hon kände dom:P Dom repade nästan hela dagen och kl 14.00 kom E.M.D !;D Gissa om det var många som skrek? Vi gick runt lite på skansen och kollade på djuren osv. En säkerhetsvakt som hette Åke gick runt med blomsprutor och sprutade vatten på alla som var varma, det var nämligen Väääldigt varmt ute. Sen när Magnus Uggla kom så gick vi fram till scenen (avspärrningen) för att ta kort och så.
Juste i början så kom Anders Lundin och kastade ut massa bullar till alla i publiken:P
Det var folk som gick runt med lådor på magen med popcorn i ( tänk amerikanska fotbollsmatcher) och glass, smörgåsar, frukt, dricka osv.
Jag, Nina och Natsha blev intervjuade av Aftonbladet och Allsangpaskansen.se/com nått sånt, för vår outfit ? Haha ja vi var dom enda som hade sån outfit. När klockan var ca 17.00 (då hade vi suttit på skansen i 9 timmar) så kom det mer och mer folk, då regnade det även massor. Vid typ 17.15 slutade det regna och då började genrepet, E.M.D Gick preciiiiis bredvid oss haha:P, anyway, sen när genrepet var slut så ringde jag nåra medans vi väntade på att klockan skulle bli åtta. Vid kvart i åtta typ så gav dom oss lite information om vad vi skulle göra och så, sen sjöng vi tills programmet började. För alla er som kollade kanske ni såg en sverige hand ute i publiken? Yes det var jag.
Sen filmade dom närbild på mig och nina när E.M.D gick förbi oss, Nina satt i jättestora stjärnbrillor :P 
Och buketten Danny höll upp i slutet av Viva Espania den var från Nina, jättegulligt :)
Jag sjöng med i hela Empty Room haha:P Och när Uggla sjöng kung i baren då var det bara att ösa på ! När klockan var 21.00 så var programmet slut för er men vi på skansken fick extranummer av, eva dahlgren, peter jöback, sanna nielsen och... E.M.D som kom ut och sjöng Let me entertain you. Efter det var det autografer !;D Det var liksom staket runt och först ut kom magnus uggla, men han bara dissade alla som inte hade fått när E.M.D kom ut. Hihi jag och natasha ba Neej snälla kom hit först;( Så kom dom till oss och Erik gick förbi mej så jag ba: Neeej jag vill också ha;( Han ba: Självklart sötnos! jag fick autografer på tröjan och papper:) Sen kom Nina tillbaka och vi tog först kort med Erik sen med Danny :P
Nöjda och glada så åkte vi hem, haha Nina tjatade hela vägen att hon var hungrig så nästan hemma stannade vi på mcdonalds (Som bara hade en personal i drive in ?!) och så hade hon glömt lite saker så dom fick vi gratis:P

Tog massor med bilder också som ni kaanske får se:P
Årets bästa dag hittils !:D

PUUSSAAAR

RSS 2.0