Orientering i ballerinas och vita jeans

Tjatja, typ rekordvarmt idag. 21+ Hjälp vad man svettades. Jag som e lite trögtänkt tog på mej mina vita fina jeans och leopardmönstrade ballerinas, efter bilden säger Patricia "Du vet att vi ska orientera va?" Jag ba SHIIIIEET! Det var inte precis en höjdare att få gräsfläckar och jord på mina brallor och skavsår av skorna. Jag blev lite brun under orienteringen iallafall hihi:P 
Imorrn är det valborg och jag ska ha det kul med Emma om hon nu får:P

Måste göra mig iordning till simningen nu...

Pussar // Sanna


Molnigt men VARMT!

Hellojs, vanlig skoldag idag, fast inte helt vanlig skolvecka. Vi går bara i skolan 3 dagar WOHO:D Och på Onsdag kommer Emma hit. Får se om hon hinner upp till skolan innan jag slutar.. Tror inte det.
Det är JÄTTEVARMT ute. Man blev lite lurad av molnen imorse och klädde sig varmt men när man kommer ut så möts man av en fuktig varm vind. Efter skolan var jag en stund med Patricia och Amanda och hoppade studsmatta i ca 1 och en halv timme. Utmattande.

Tror jag ska börja skriva dagens outfit i bloggen.
Dagens outfit var iallafall:
Lila t-shirt från Gina Tricot
Grå munkjacka med silver/glittriga rutor från Bik Bok
Grå mjukisbyxor från H&M

Pussar //Sanna

1 week left

Hej älsklingar! Jag e kääär... okej det e jag inte alls ville bara känna hure kändes att skriva de:P, Anyway, Yttligare en simtävling imorse BUUU!!! Har verkligen absolut inte fått sova ut på massa månader! Aja det här var den sista iallafall. På onsdag är det valborg:D Ska fira i tegelhagen-.- Medans alla andra jag känner ska fira i edsberg bara för att jag inte ska va där i år.. Haha, om en vecka ligger jag i ett varmt land vid en HÄÄÄRLIIIG pool, okej ska inte längta för mycket för då kanske jag glömmer att packa. Kanske ska träffa N nästa vecka med Nina. Jag kan knappt hålla ögonen öppna haha.

Ha det bäst //Sanna


Lördag = Tröttdag

Heellluuuh, är så himla slutkörd. Typ roligaste kvällen på länge igår. Var i skolmatsalen på "disco" haha vi fick tvinga alla att dansa i början men sen började fler och fler släppa loss. Härligt men varmt:P Vid 21.00 så blev vi utkörda av kuratorn och då börjades det ute på skolgården istället. Haha men sen fick hon lite damp igen och  vi var tvugna att dra. Tur att jag inte åkte bil hem då för då skulle man juuh missat det roliga:P
Image and video hosting by TinyPic

Imorse var det  simtävling, suttit i simhallen sen 08.00 och vänta i 2 timmar för att kunna simma näst sista grenen.. Imorrn är det också simtävlingar.. Suck

Only 8 days left!

Pussar //Sanna


Orkar inte..

Orkar inte skriva bloggen just nu:/ om jag får lust senare så gör jag de...

Svett och tårar

Hejsan, jag skulle först och främst vilja säga att jag hatar när folk får ta andras skit! Dagen startade med engelska och så flöt det på. Orkar inte skriva vad jag gjort idag, har utv. samtal imorrn-.- Kanske ska sova hos Yasmine också, såere disco på kvällen

Orkar inte skriva mkt mer

Pussar // Sanna

Fjortis?o_O

Tjenixen alla bloggisaaar, haha killarna i vår skola e fan tröga:P, vi stog och dansade på rasten (drev alltså) och dom skrek : FJORTISARFJORTISARFJORTISAR och vi skrek tillbaka: TÖNTARTÖNTARTÖNTAR, sen Hamza fick dampryck och börja skjuta bollar på oss, vi sprang över hela skolan. Utmattande kan jag säga.
Efter skolan drog jag och Yasmine till stinsen och vem träffar vi där om inte Evvo? Prao på burger king hahaxD Vi träffa Aidin, Serg och Dimme också:P Haha snodde lite chips(a), sen drog vi hem till mej och vi har typ VÄRLDENS bästa planer, ingenting ni får veta haha:P

Måste damsuga nu puss hej<3


Trööött

Hellooe, skoldag as usual. Fick bullar och backlawa elr hure stavas, sista lektionen av Angela. Är skittrött och så ska man dessutom på träning ikväll-.- SUCK! Såg ut som ett spöke idag med bara vita kläder. Hah. Är såå trött på bästisen också som låtsas om att han inte känner mej. Palla...

Har inte särskilt mycket att skriva, detta var bara yttligare en skoldag.
RHODOS OM 12 DAGAR! måste förresten börja förbereda... hmm

aja pussar och kramar

Sanna

Längtar..

Hellu! Vart skola idag.. Har bara gjort 15 tal matte. Resten av lektionerna satt jag och rita hehe. Sista lektionen var gympa, eftersom jag hade ont i huvet, Elsa glömt gympa kläder och  Verro ville följa med, så fick vi gå en promenad runt springbanan.. haha promenad blev det inte riktigt om man säger så, vi låg och sola, Elsa sjöng och dansa haha:P Har inte så mycket mer att skriva faktist.


NÄSTA SÖNDAG ÅKER JAG TILL RHODOS:D

Pussar // Sanna
Image and video hosting by TinyPic










Emilia, Verro och jag


Kistaaoo

Tjula! Hemma hos Emma. Haha det rimmar ju:P, Vi var iallafall i Kista och såg på Superhero Movie,parodi på Spider Man och Fantastic four, samt massa annat. Innan bion gick vi in på DinSko och provade en massa shoes. Tog massa bilder också som jag kan ladda upp senare. Sen gick vi och kollade på bion, den var ruulig:P Nären va slut så drog vi hem till Emms. Kom nyss hem från en promenad ner till bryggan, tog massvis av bilder där nere också som jag kan ladda upp senare. Nu måste jag sluutaa skriva !:)


With love //Sanna
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Bio och vatten

Tja! Vart och simtävlat i nån simhall vid KTH (kungliga tekniska högskolan) hähä, gick sådär, inga pers, eller jo i lagkappen. Men de räknas i och för sig inte. Hinner inte skriva så mycket nu, måste byta om, sminka mig och gå ner och möta Emma vid stationen. Ska dra till Kista och kolla på bio nämligen:P, Sen drar jag hem till Emma så kanske skriver mer ikväll om jag hinner.

PussPuss


Fredag! äntligen heelg!

Hääjjeh alla bloggläsare:) Skoldag som vanligt, jag, Daniella, Nina, Bella, Felicia, Sophia och Emelie spelade upp vår engelska teater för 3orna och 4orna samt Bella och Felicias mammor:) De gick greatigt. Ett stort tack till Emma också som gjorde så vi kunde genomföra detta, hahaha skojade bara:P Nej men ett tack till Emma som hjälpte oss med allt:) Jätte gulligt. Vi fick mer info om Fjärdlång idag! Man får bara ha med sig en väska!! -.-' Då får man passa på att ta en stor haha. Efter skolan drog jag Nina och Emma med killarna ner till vallen där dom smällde smällare, killarna och Emma bara dissade oss så vi dissade tillbaka genom att gå därifrån. Vi va trötta och hade mycket packning så vi slank in på Ninas föräldrars jobb och väntade på att hennes mamma skulle skjutsa hem oss till Nina:P Vi var hemma hos Giannina till 5-6 tiden sen cyklade vi till stinsen, jag köpte inget men Nina däremot köpte en hel del från Gina Tricot (som hade öppningserbjudande) och H&M, orkar inte skriva vad hon köpte, men det var bara fina saker iallafall:), vi åt på Burger King där vi också träffade Hamza, Aidin och Sam.. Dom bettedde sig jätte töntigt. Vi gick runt lite i Esprit också men där hitta vi inget.
Jaa en ganska fullspeckad dag alltså, imorrn ska jag till stan med Emma (kusinen) om hon får, och så är det simtävling på morgonen, så kanske ska börja packa.

Pussar / Er Sanna

Tuursdaag

Hejhej, uush idag hade vi redovisning av vårt historia arbete. Var rätt så nervös så min röst börja darra när jag snacka , men de gick väl rätt så okej iallafall. Jag är klar med hela planeringen den här veckan förresten ! WOOHOO:D, fast måste klippa och klistra en massa till geografin. Jag och Nina fick en rejäääl utskällning idag av Kristina. Vi skulle ner till skolbibblan och renskriva våra texter, vi hade lovat att va tysta hehe. Nina tog en pall och helt plötsligt kom Tobbe eller vad han heter och började dra i den, Nina drog hon också och det såg skitkul ut så jag ba stog och asflabba:P, självklart har Kristina sett alltihop och vi får inte vara i bibblan mer denna dag...
Kan inte fatta att det bara är 56 dagar kvar till sommarlovet! Sköönt! 
Nu kom jag på att jag har ett ton med läxor som inte görs av sig själv.

Puss&Kram







SVT idag och igår

Tjenna alla läsare. Var på SVT med Hamza och Yasmine igår i och med att Yasmines mamma jobbar på SVT, var kul. Vi sprang runt lite i korridorerna, åt torkade majskorn och tog kort i bolibompa studion. Vi var på SVT idag också, jag, Nina, Yasmine, Felix, Matilda och Måns. Första gången jag träffade Matilda, Felix och Måns men de gick väl bra. Måns ramla på nån jävla datastol, såg helt sjukt ut. Vet inte riktigt vad jag ska berätta, haft kul iallafall:) Bilder kommer inom kort också:)

KramKram


Image and video hosting by TinyPic







Back On Track

Hejhej, oj har vart lite inaktiv med min blogg. Blev lite sugen på att skriva igen, haha. Ska börja med att skriva om gårdagen, inte så intressant men kul att skriva. Gick jag upp vid halv åtta för att äta frukost, hämta Mayo och sedan ge sig iväg till Sigtuna för att delta i klubbtävlingen (simning). Gick väl sådär, inga pers här inte men det kändes bra iallafall:), åkte sedan hemåt, vi stannade till på McDonald´s :P, Onyttigt jag vet. Efter det satt jag bara vid datorn fram tills dess mamma sa till att det var dags att stänga av.

Dagen idag har inte vart så händelserik. Började 08.30 för att sedan ha matte lektion tillsammans med C. Blev klar med veckans matte planering dessutom! En stor lättnad kan jag säga. Efter att ha suttit i den varma solen på förmiddags rasten hade vi genomgång i svenska. Hade ingen lust att lyssna så satt och gjorde EA istället. Äcklig lunch, potatisbullar med bacon. Sista lektionen var då idrott. Fick köra spökboll nästan hela lektionen sen slutade vi 20 min tidigare än vanligt:) Måste verkligen ha orket för att bli klar med min reseberättelse som ska lämnas in på fredag. Vi har glosor till spanskan imorrn och så måste jag plugga till svenska provet som vi kommer ha nån gång i veckan. Tajt med jobb vill säga.
Kanske ska in till gamla stan med Emma och Tompa på lördag, skulle vara kul, Josse som dessutom är guide då:P

Pussar // Sanna:)

RSS 2.0