Hemma

Helloojs, har vart på klassresa i 3 underbara dagar. Tråkigt bara att Nina åkte hem:( men vi hade mysigt och sådär. Vad vi gjorde stannar mellan oss hehe. Tog över 50 bilder men dom orkar jag inte lägga in,

Ska läsa Kenzas blogg nu och så blire grönan imorrn;)

-

Orkar inte skriva så mycket mer nu. Packar lite smått inför klassresan på tisdag och jag är inte säker på om jag hinner skriva imorrn för då är det segling med Yasmine.


Kooowl

Tjooosan! Idag följde jag med Nina till hennes Calle Flygare teater uppvisning den var skiiiiit bra! Sen när den var slut så åt vi pizza med hennes pappa på stan, jättegott!:) När vi kommit hem gick vi in till Nina och kollade på inspelningen som Mariella (ninas mamma) spelat in. Sen gjorde vi egna videos och tog profisonella foton haha noot! :P Sen ringde vi Amanda och gick till stinsen och köpte glass där träffa vi Mulle och hans kompis Carl/Karl som även är Ninas granne. Vi stack till parken och träffa Daniella, Coffy och Emma som kom senare när Mulle och Carl/Karl gått, iaf doom jävlarna kasta upp både mina solbrillor och sko i trädet! Anyway sen stack Mulle och Carl/Karl då kom Emma, sen gick jag och Nina hem osv. Massa som hände men orkar inte förklara detaljerat. Dagens outfit kommer senare och ikväll är det Eurovision song contest! MISSA INTE!!

Pussar

Splittrade klasser..

Hejhej, nu splittras vi ju till nästa termin, nån snott en klasslista så jag fick bland annat reda på att jag ska gå i A. 
Har läxor att göra nu.

Ett tag sen

Tjo! Det var ungefär en vecka sen jag bloggade. Men har helt enkelt inte orkat. Kan sammanfatta dagarna lite. I fredags var det "pizza" kväll med simgruppen. Vi badade, åt och spelade biljard. I helgen var det tävlingar. Igår var det segling. Idag var vi på Vasamuseét. Var väl kul, förutom att på väg hem så satte Emma en hård karamell i halsen, skitläskigt, kommer inte ihåg så mycket mer just nu.


Dagens outfit;

Rosa kvartsärmad tröja 
Röda jeans
Halsband med månadssten


HAHAHAHAHAHAHAH

Hej! Asså måste bara berätta om dagen. Det var skolansdag vi började halv elva, orkar inte berätta om hela dagen fram tills kl 17.00. Iallafall så startade musikalen då som spelades av 7or 8or och 9or. Det var en av dom roligaste grejjerna jag sett i HELA mitt liv. Leo var nog roligast. Han hette Lennart, var mobbad, spelade bas, hade byxorna över naveln, strumporna höööögt över brallorna, runda glajjor och mittbena. HAHAHAHAHAHHA asså AHHAHAHAHA skiiiitkul! först så efter bandet spelat låten så skulle han städa med en sopborste och så börja han dansa som Lena Philipsson med stativ till "det gör ont" asså han sjöng utan musik:P Jag skrattade så jag grät och då förstår ni då var det riktigt roligt!! HAHAHAHAHA , Kan tyvärr inte lägga in bilder för jag har inte frågat om lov. Sen sjöng Hannes en egen version av Björn Gustafsson - Carina Berg. Han sjöng om Erik H, CS och Tibia !:P Nu har jag berättat vad JAG tyckte va roligast fast hela musikalen var ju skitbra!:D

Orkar inte berätta mer. IKVÄLL ÄR DET TOP MODEL!!! WOHO:D

Pussar 

Suger på rubriker

Hej! Jag kom hem sent igår, därför hann jag nämligen inte blogga. Men kan sammanfatta både idag och igår i samma inlägg. Igår var jag i skolan, hade tråkigt. Efter skolan drog jag och Yaz till stinsen för att köpa ett par shorts till henne. Hon köpte shortsen och sen gick vi in till Scorett där hon hitta skorna hon ville ha. Ett par tyg ballerinas i seglarstyle med blåa, röda och vita ränder och nästan som ett rep runtomkring. Skitsnygga. Så då var det bara att gå och lämna tillbaka shortsen för att kunna köpa skorna. Hon var jätte stolt över dom. Sen gick vi in på toan och den längst bort stank som faaaaan! Asså man kunde inte va där inne i 5 sek ens. Sen kom det in två killar som gick i typ 8an. Ena ba : "PIKNIIIK" för vi satt med hennes palestinasjal på golvet och en godispåse i handen medans yasmine granskade sina skor. Dom skulle gå in på en varsin toa och killen som sagt picknick var påväg in i den stinkande yasmine ba : "NEEEEEEEEEEEEEEEJ! DEN STINKER SOM FAN!" HAHAHAHAHA aa och iallafall dom gick på toa sen när dom kom ut så höll den blonda killen på att fixa sitt hår som nån björn gustafsson frisyr:P


börjar 10.30 imorrn woho!:D

Home sweet home (skrivet i söndags)

Hej alla bloggläsare! Tre stycken eller nått men aja. Kom hem ifrån resan till Rhodos för ca 5 timmar sen. Jag som hade planerat en massa shopping kom dessvärre hem med endast en grej i väskan. Stog i en halvtimme i en liten smyckes affär och velade mellan ett par D&G örhängen och ett par Chanel. Efter många klagomål på hur seg jag var så blev det D&G örhängena som fick följa med mig hem (bild kommer senare).
Inte precis en höjdare att komma hem ifrån landet som gett mig en fin solbränna men men...
Har börjat oroa mig väldigt mycket över mitt skolarbete just nu. Det är bara 5 veckor klar till skolavslutningen och jag ska vara klar med både nord och Sydamerika innan dess. Jag har dock bara skrivit halva "natur" på Nordamerika texten. Juste det är bara 18 dagar kvar tills vi ska till Fjärdlång. Jag måste i och för sig fråga om jag kan få skriva mitt "önskemål" om vilka jag kommer gå med i sjuan lite i efterhand eftersom resten av klassen gjorde det i torsdags.

Nu ska jag gå och läsa det senaste numret av FRIDA tidningen sen måste jag snooza, börjar tidigt imorrn.

Pussar

Rhodos imorrn

Tja!  Har inte orkat blogga på några dagar, har haft fullt upp med att packa. Åker till Rhodos imorrn, funderar på att strunta i att köpa grejjer till kompisar ifall det blir för dyrt, men nått kanske man kan köpa:P,

Ska äta nu, duscha, packa klart och sen gå och lägga mej. Ska ju upp 04.00 imorrn...

Skriver igen om en vecka eller nångång i veckan

Pussar // Sanna


RSS 2.0